Over HILD

Over Hans Timmer eigenaar van HILD Autos

hans-timmer-foto

Over Hans

Mijn naam is Hans Timmer. Na 30 jaar in de autobranche werkzaam te zijn geweest heb ik het besluit gekomen om voor mezelf te beginnen. Het is altijd een droom van mij geweest om als zelfstandig ondernemer een autobedrijf te beginnen. Daarom heb ik vanaf 1 oktober 2012 HILD Auto’s opgericht. Het is zeker niet de makkelijkste periode om voor mezelf te beginnen, maar door mijn passie, enthousiasme en gedrevenheid voor auto’s zijn de ingrediënten aanwezig om van HILD Auto’s een succes te maken. De naam HILD staat voor: Hans, Inge, Lindsey, Danny. Ons gezin als basis voor het autobedrijf is een mooie combinatie.

De werkwijze

Ik doe de inkoop van auto’s en onderhandel over de prijs tussen in- en verkoop. Mijn vrouw Inge verzorgt de administratie en alle bijkomende werkzaamheden. Zo zijn wij samen een team die elkaar aanvullen daar waar dat nodig is.

Ik weet zeker dat er voldoende vraag is naar nette occasions voor een betaalbare prijs. Wat ik in de afgelopen 30 jaar geleerd heb, is om eerlijk en oprecht zaken te doen met elkaar. We bieden auto’s aan met een juiste kilometerstand en we houden geen verborgen gebreken achter bij de verkoop. Ook is het mogelijk om bij occasions tot 10 jaar en een maximale kilometrage van 100.000 kilometer, tegen betaling, een garantie van een half- of heel jaar aan te bieden. Het merendeel van de occasions die we verkopen, worden met een nieuwe APK afgeleverd, zodat u hier het eerste jaar geen omkijken naar heeft . Tevens zijn er mogelijkheden om de auto te financieren.

Zo is het mogelijk om tegen een laag maandtarief een goede occasion aan te schaffen. Voor meer mogelijkheden of inruil kunt u me altijd benaderen, via de telefoon of de mail. Vanaf 1 februari 2013 bevindt HILD Auto’s zich in de showroom aan de Scheepsbouwersweg 7 in Landsmeer. Op deze locatie bevindt zich ook de werkplaats en de schade afdeling.

 

Existing User?

Lost your password?